После неколку недели напорна работа и посветеност, среќни сме да Ве известиме дека нашата веб-страна е објавена! Посетете не на www.europrospera.org.mk и запознајте се со нашата работа.

Ние редовно ќе ја ажурираме нашата веб-страна со соопштенија за активности, извештаи и публикации, објави на нашиот блог, како и релевантни информации за процесот на интеграција во ЕУ на Северна Македонија и Западниот Балкан.

Искрено се надеваме дека нашата веб-страна ќе ви биде корисна. За дополнителни информации, прашања, предлози или коментари, контактирајте не на contact@europrospera.org.mk

Categories: ВЕСТИ

0 Comments

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *