[:mk]

“Aleksandra Dimovska: Nadstranački dijalog bi BiH brzo uveo u NATO”
За придобивките од членството на Северна Македонија во НАТО, евро-атлантските перспективи на Босна и Херцеговина како и регионалните предизвици и можности, прочитајте го интервјуто на извршната директорка на ЕУРОПРОСПЕРА Александра Димовска во дневниот весник од Сараево Oslobodjenje.

[:]

Categories: ВЕСТИ

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *